HAVNEBAR

Dagene er aldrig ens på havnen. Fiskerbåde, lystyachter, færgetrafik, joller og sejlskibe kommer og sejler igen. Stiv østenvind eller strålende sol og havblik. Turister i klipklappere, lokale kunsthåndværkere, sømænd, havfruer, musikere, havnerotter og bolværksmatroser. Og en stor sule på afveje og tagryg. Sådan er livet på havnen i Gudhjem.

På Provianten er der plads til det hele. Til at søge ly ved stearinlysene i den lille, hyggelige bar eller til at tage en dag ud af kalenderen, og bare hænge på havnen med vin i glasset, lidt at spise til og musik til at akkompagnere bølgernes skvulpen eller brølen.

Vores store passion er vin og liv. Vinen i glas og flaske er levende, da alt er bio og uden kemisk fikumdik. Vi importerer den selv, så vi kender bønderne, markerne og druerne. På den måde kan man på Provianten smage spændende og drikkevenlige vine til fornuftig havnebarspris. Og alt hvad vi har, åbner vi gerne, så man kan få det hele på glas.

 

Provianten er også en vinhandel. Så du kan købe alle vores vine med i klipperne, i sommerhuset og i kufferten til købmandspriser.

Provianten har åbent hele året. Meget åbent om sommeren og lidt mindre om vinteren. Se vores åbningstider på forsiden.